Agenda

Venue: Brunswick Room - Guildhall, Bath. View directions

Contact: Marie Todd  01225 394414

Items
Note No. Item

10.30 am
5 mins

1.

Welcome and Introductions

2.

Emergency Evacuation Procedure

3.

Apologies for Absence

4.

Declarations of Interest

At this point in the meeting declarations of interest are received from Members in any of the agenda items under consideration at the meeting.

(a) The agenda item number in which they have an interest to declare.

(b) The nature of their interest.

(c) Whether their interest is a disclosable pecuniary interest or an other interest,  (as defined in Part 2, A and B of the Code of Conduct and Rules for Registration of Interests)

Any Member who needs to clarify any matters relating to the declaration of interests is recommended to seek advice from the Council’s Monitoring Officer or a member of his staff before the meeting to expedite dealing with the item during the meeting.

5.

To Announce any Urgent Business Agreed by the Chair

6.

Public Questions/Comments

7.

Minutes of Previous Meeting - 29 January 2019 pdf icon PDF 104 KB

To confirm the minutes of the above meeting as a correct record.

10.35 am
25 mins

8.

Health Inequalities Update

To receive a presentation giving an update on health inequalities as requested by the Board at its meeting on 26 June 2018.

 

10:35am – 25 minutes - Paul Scott

11.00 am
25 mins

9.

Better Care Fund Plan 2019/20 pdf icon PDF 83 KB

The Board is asked to consider the Better Care Fund Plan for 2019/20.

 

11am – 25 minutes - Lesley Hutchinson/Becky Paillin

Additional documents:

11.25 am
20 mins

10.

Baby Friendly Initiative Work and Promotion of Breastfeeding

To receive a presentation regarding the baby friendly initiative and promotion of breastfeeding.

 

11:25am – 20 minutes - Shiela Willoughby

11.45 am
20 mins

11.

Governance Arrangements for Community Safety and Safeguarding in B&NES pdf icon PDF 76 KB

The Board is asked to note the new B&NES Community Safety and Safeguarding Partnership arrangements.

 

11:45am – 20 minutes - Lesley Hutchinson

Additional documents:

12.05 pm
20 mins

12.

B&NES Tobacco Control Strategy 2019 - 2024 pdf icon PDF 102 KB

The Board is asked to consider and approve the B&NES Tobacco Control Strategy 2019 – 2024.

 

12:05pm – 20 minutes - Joanna McLaughlin

Additional documents:

13.

Date of Next Meeting

To note that the next meeting will take place on Tuesday 26 November 2019 at 10.30am.

12.25 pm
5 mins

14.

Closing Remarks

Dr Ian Orpen will close the meeting.